Horoszkópok

2016.09.12. 14:06

Napi horoszkóp - Az Ikrek ma nagyon jó híreket kap!

Az Oroszlán ma örömmel vállal plusz feladatokat.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Ma adódik majd egy olyan szituáció, amikor gyorsan kell döntenie valamiben. Nem biztos, hogy a legjobb megoldást választja, de mégis jól jár el, ha gyors és határozott. Ez lesz a kulcs!

Bika (április 21.-május 20.) - Nagyon sokat kockáztat, ha nem tudja reálisan értékelni a jelenlegi helyzetét. Olyanokra ne pazaroljon időt, energiát, akik nem méltók a szeretetére, a figyelmére. Csak keményen!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Nagyon jó híreket kapott valamivel kapcsolatban, de továbbra sem meri magát száz százalékig beleélni. Inkább úgy dönt, hogy megvárja még ezt a napot, és csak utána lép az ügyben.

Rák (június 22-július 22.) - Egy nagyon régen lebeszélt találkozót kell ma elhalasztania, de igazából egy cseppet sem fogja bánni, mert ami közbejön helyette is legalább annyira kedves feladat lesz, mint az eredeti.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Kicsit jobban takarékoskodjon az energiáival, erejével, mert teljesen felemészthetik a plusz feladatok, amiket ma örömmel vállal be a feljebblépés reményében.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Olyasvalamiről kell véleményt mondania ma, amiről nincs határozott elképzelése és eddig nem is nagyon szerette volna magát beleártani a dologba. Most viszont nincs kibúvó!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Rendkívül változó a hangulata, szinte olyan, mint az időjárás. Senki sem tudja, hogy pontosan mire számítson öntől. Tartson ki még egy kicsit, hamarosan jön az erősítés!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Elég nagy lesz az ijedtség a reggeli órákban, mert azt hiszi, hogy valamit elfelejtett. Az igazság azonban, hogy ön mindent jól csinált, és másnál csúszhatott el a művelet.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Hosszú távon előnyére várna, ha végre találna egy hobbit, amiben kiélheti magát. Lehet, hogy némi időráfordítással jár a dolog, de kiegyensúlyozottabb lenne, az biztos!

Bak (december 22.- január 20.) - A bolygóállások arra késztetik, hogy alaposan meggondolja, mit és mikor vállal el. Az időzítésnek most nagy szerepe lesz ugyanis abban, hogy meddig juthat teendőivel.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Valamilyen kisebb változásnak egyáltalán nem örül majd a nap elején, aztán ahogy telik az idő egyre jobban megbarátkozik vele. A végére már megérti, hogy mi miért történt.

Halak (február 21.- március 20.) - Egy visszatérő konfliktus merülhet fel ön és párja között. A személyiségükből fakadó ellentétről van szó, amit jobb lenne orvosolni. A kompromisszum megoldás lehet.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!