Horoszkópok

2016.09.20. 09:25

Napi horoszkóp - Az Ikrek már nem tehet semmit!

A Nyilas szeretne a középpontban maradni, de ne így, és ne most!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Olyan sok munka vár ma önre, hogy legszívesebben hozzá se fogna a naphoz, de vesz egy mély levegőt, összeszorítja a fogait és nekivág. Estére kiderül, hogy igenis volt értelme!

Bika (április 21.-május 20.) - Ahhoz, hogy sikereket érjen el valakinél, kicsit keményebbnek kell lennie. Talán ön is megriad attól, hogy mennyire szigorú tud lenni, de csak folytassa ebben a szellemben bátran!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Ha bármi kétsége lenne afelől, hogy jól döntött, csak várja meg az első eredményt. Most már úgysem tehet semmit, és nem is kell, mert a lehető leghelyesebben járt el.

Rák (június 22-július 22.) - Mintha hatalmas kőszikla esett volna le a szívéről, úgy megkönnyebbül egy régi tartozás kiegyenlítése után. Bár a zsebe jelenleg üres, de legalább most már nyugodtabban tud tükörbe nézni.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Most már valamelyest reálisabban látja a helyzetét, köszönhetően egy nagyobb szünetnek, vagy egy baráti beszélgetésnek. Így már jóval életképesebb ötletet tud majd hozni.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Elég komoly vitába keveredett valakivel, akivel előbb-utóbb muszáj lesz megegyeznie. Talán ha mindketten a kompromisszumra törekednének.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Régóta számít egy változásra, de a rossz hír, hogy ezen a héten már biztos nem fog bekövetkezni. Próbáljon addig is türelmesen várni, mást úgysem tehet!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Az illető, akivel találkozott pont olyan mint ön. Ha bármi kétsége lenne kettejükkel kapcsolatban, gyorsan hessegesse el, mert kölcsönös a szimpátia!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Inkább ma maradjon csöndben, mert akkor is beszélne majd, amikor fogalma sem lesz arról, hogy miről is van szó. Szeretne a középpontban maradni, de ne így, és ne most!

Bak (december 22.- január 20.) - Szerette volna a maximumot kihozni a valamiből, de így utólag egyáltalán nem elégedett az eredménnyel. Pedig lehet, hogy ebben csupán ennyi volt most!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Most a legjobb, ha semmi kockázatot nem vállal, ugyanis akkor nyerhet nagyot, ha a biztosra megy. A legkisebb kockázat is komolyan veszélyeztetheti a sikerességét!

Halak (február 21.- március 20.) - Családi élete remekül alakult az utóbbi időben, de valami mégis aggasztja. Higgye el, hogy vannak olyan viszonyban a párjával, hogy mindent meg tudjanak beszélni!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!