Horoszkópok

2016.04.15. 09:00

Napi horoszkóp - Jó hétvégéje lesz a Halaknak: új szerelmi kapcsolat a láthatáron

A Bika próbálja meg minden idejét a családjának szentelni.

Heffler Péter

Kos – Nagyon könnyen köt ma új ismeretségeket, és különösebb gond nélkül tud majd meggyőzni embereket a saját igazáról. Így egy igazán eredményes napot zárhat, az már biztos!

Bika – A hétvégén még csak véletlenül se dolgozzon, minden idejét próbálja meg a családjának szentelni. Most nem mondhat le még egy programot, mert már így is mérgesek önre!

Ikrek – Bár nem szeretett volna beleavatkozni semmibe, de mégis úgy alakult, hogy bele kell szólnia. Ha nem lép ugyanis közbe, akkor fennáll a veszélye, hogy semmi sem lesz a dologból.

Rák – Rendkívül hálás lesz az egyik ismerősének, mert egy olyan feladatot oldott meg önnek, amire magának se ideje, se kedve nem volt. Valamivel még viszonozni is a kedvességét.

Oroszlán – Minden, amit eddig nélkülöznie kellett, szinte egy csapásra megadatott végre. Látja, felesleges volt elkeserednie, mert az élet mindig döntetlenre játszik. Önnek is lehet jó!

Szűz – Ön csak jót akart, de mégis sikerült megbántania valakit. Szeretne elnézést kérni az illetőtől, de egyelőre ez nem alkalmas, mert még friss a seb. Hagyja kicsit leülepedni a dolgot!

Mérleg – Szeretné, ha végre mások is megértenék, hogy mennyire fontos önnek egy ügy. Régóta a szívén viseli a dolgot, és rosszul esik magának, hogy nem ismerték el eléggé a munkáját.

Skorpió – Ha kellőképpen nyitottan viselkedik, akkor lehet, hogy egy olyan személlyel ismerkedik majd meg a mai nap folyamán, aki a későbbiekben igen komoly hatással lehet önre.

Nyilas – Be kell ismernie magának is, hogy olyasmit ígért meg, amit nem tudott, és már nem is fog tudni betartani. Ez azért fordulhatott elő, mert semmi kedve nem volt a feladathoz.

Bak – Ma olyan apró részletet is észrevehet, amit korábban nem látott. Bosszankodik is majd eleget emiatt, mivel egy igen kézenfekvő dologról volt szó, de minden jó, ha a vége jó!

Vízöntő – Valamivel erélyesebbnek kell lennie, mert különben olyan feladatokat is magára erőltethetnek, amire semmi ideje nem lesz. Bújjon ki valamilyen indokkal!

Halak – Nagyon jót fog tenni önnek a hétvége, mert egy új szerelmi kapcsolat van a láthatáron. Nem biztos, hogy hosszú távú románcról van szó, de most nem is szeretné elkötelezni magát.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!