Horoszkópok

2016.06.26. 17:42

Napi horoszkóp - Nagy fordulatot vehet a Skorpió szerelmi élete

A Nyilas ma csak és kizárólag magával foglalkozzon.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Sok mindent elintézhet, sok helyre is eljut majd, vagyis szinte az összes tervét megvalósítja majd, amit erre a napra kitűzött magának. Egyet viszont elfelejtett. Eszébe jut?

Bika (április 21.-május 20.) - Kockázatos egy párkapcsolatban a megszokásra, a stagnáló helyzetre építeni. Néha kell egy kis izgalom, egy kevéske inspiráció, amivel fenntartják a lobogó lángot.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Kissé kimerült az elmúlt napok eseményei miatt, de nem pihenhet, mert ma már kezdődik az újabb hét. Igaz, csak ezt a pár napot kell kibírnia és már páholyban érezheti magát.

Rák (június 22.-július 22.) - A délelőttöt töltse egy kevés házimunkával, hogy belerázódjon a feladatokba, utána intézheti a többi dolgát. Elég sok teendője lesz ma, úgyhogy jobb, ha siet velük!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Azok az alapok, amikre eddig támaszkodott, úgy tűnik, hogy nincsenek többé. Ebben a szokatlan helyzetben csakis önmagára számíthat, senki másra nem.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ön igyekszik mindent megtenni, hogy senki se érezze magát kellemetlenül az újonnan összejött társaságban, de egy valakit nagyon nehéz csapatmunkára bírni.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Nagy célokat tűzött ki maga elé, de ezeknek a teljesítését nem biztos, hogy önerőből meg tudja valósítani majd. Éppen ezért fogadja el végre azt a segítséget!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Szerelmi élete most nagy fordulatot vehet. Ha ön jelenleg még egyedülálló, akkor jó eséllyel találkozhat valakivel ezen a héten, aki mindent megváltoztat.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ma csak és kizárólag magával foglalkozzon, senki más nem fontos. A lényeg, hogy ön jól érezze magát és feltöltődhessen egy kicsit az elkövetkezendő időszakra.

Bak (december 22.- január 20.) - Bármekkora is lehet a nyomás, és akárhányan is mondhatják, hogy el fog bukni, nem hallgathat rájuk. Abban a pillanatban, hogy meghallja a károgókat, veszített.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Legszívesebben semmit nem csinálna, ami kötelező ma, a napi rutintól pedig egyenesen irtózik. Ki kell bírnia a napot és utána elgondolkodni egy hosszabb szabadságon.

Halak (február 21.- március 20.) - Jó kedvét egyáltalán nem tudja palástolni, de minek is tenné, ha egyszer annyira boldog. Ráadásul a hangulata átragad másra is, akik ettől sokkal jobban dolgoznak.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!