Horoszkópok

2016.10.16. 14:28

Napi horoszkóp - Több kisebb konfliktus is várhat ma a Szűzre

A Kos könnyen fogja venni a mai napot.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Engedjen a kreativitásának és nagyon könnyen fogja venni a mai napot. Munkahelyén pazar ötletei lehetnek, otthon pedig mindent egy csapásra megold majd! Ilyenkor legyőzhetetlen!

Bika (április 21.-május 20.) - Valamilyen régi hobbi vagy egy elfeledettnek hitt ügy kerül újra előtérbe, amibe remekül vág bele. Nem érti, hogy annak idején, miért nem foglalkozott komolyabban a dologgal.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Felesleges aggódnia a jövője miatt, mert végre rendeződni látszik minden, különösen az anyagi helyzete. Most már inkább a jelen feladatai kössék le a figyelmét!

Rák (június 22.-július 22.) - Szuper ötletei vannak minden téren, amit díjazni is fognak. Azonban türelmesnek kell lennie, mert nem mindenki pörög most ugyanazon a fordulatszámon, amin ön!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ha nehezen is, de végre meglelte a helyét az új környezetben. Jól érzi magát, és olyanokkal alakít ki szoros barátságot, akikkel korábban nem tudta volna elképzelni.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Több kisebb konfliktus is várható ma, ön mégis megőrzi majd a hidegvérét, és mindegyiken egyesével felülkerekedik. Mások nem is értik, hogyan csinálja.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Azt hiszi, hogyha elkerüli valakinek a társaságát, akkor kitérhet a válaszadás elől, és azzal mindent megold. Gyenge lábakon áll ez a terv, csak ideig-óráig működhet!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Nagy változások vannak készülőben ön körül, ami nem feltétlenül jelent rosszat. Csupán annyiról van szó, hogy a régi dolgokat el kell engedni, hogy újak lépjenek a helyükbe.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Valami vagy valaki iránt fékezhetetlen vágyat érez. Már jó ideje hatalmába kerítette ezt az érzés, de most már kezd túlnőni magán. Érdemes tovább ellenállni?

Bak (december 22.- január 20.) - Egészen bagatellnek tűnő dolgokra kell most időt áldoznia, amit időpocsékolásnak vél. Azonban az így megszerzett tapasztalatok hasznára fognak válni később!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A sok munka mellett nem sok ideje marad a kedvesére, de ő most nem haragszik a kisebb mellőzésért, mert tudja, hogy anyagai helyzetüket akarja stabilizálni.

Halak (február 21.- március 20.) - Ha bármi teendője lesz a hétre, akkor azt még ma el kell intéznie. Ne halogassa, mert ha valami közbejön, akkor ugrott az egész terve. Legyen most az egyszer előrelátó!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!