Horoszkópok

2016.08.09. 10:20

Napi horoszkóp - Valaki a Kos ellen áskálódik?

A Vízöntőnek sikerül kibékülnie egy régi haragosával.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Elképzelhető, hogy valaki a háta mögött áskálódik ön ellen. Amit tehet, hogy még jobban figyel a munkájára, és roppant precízen végzi azt, hogy még véletlenül se adjon támadási felületet.

Bika (április 21.-május 20.) - Meg kell próbálnia elkerülni a vitás helyzeteket, mert ma csakis rosszul jöhet ki belőlük. Inkább hajtson fejet, még a legnagyobbnak tűnő butaságra is. Magában lehet véleménye.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Már-már követhetetlen ütemben végzi a munkáját, olyan tempóban, amit mások meg se próbálnak felvenni. Ez a sebességi fokozat azt eredményezheti, hogy hamarabb ki is merül!

Rák (június 22-július 22.) - Kissé szétszórt lesz a mai nap folyamán, azonban ez az események tükrében teljesen érthető. A rutin feladatokra kellene hagyatkoznia, hogy még csak véletlenül se hibázhasson nagyot.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Még egy vereség, egy csalódás is jó lehet valamire, ha tanul belőle az ember. Ön nem az a típus, aki egykönnyen feladja, így minden adva van ahhoz, hogy ebből is profitáljon!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Valakinek nagyon sokat jelent a környezetében és mindennél jobban örül annak, hogy önnel lehet ez idő alatt. Reméli, hogy még nagyon-nagyon sokáig boldogítják majd egymást!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Kicsit máshogy látja a dolgokat, mint a környezetében élők, és most önnek van igaza. Próbálja ezt mihamarabb a tudtukra adni, és akkor mindenki nyerhet az ügyön!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Fontos, hogyha hibázunk, akkor be is tudjuk ismerni azt, illetve ha kell, elnézést tudjunk érte kérni. Nem a legkellemesebb dolog, de igazán nemes jellemről árulkodik.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Valaki egy fontos projekttel áll elő a nap folyamán, amit még ha nem is venne meg, vágjon jópofát az ötlethez. Ne legyen egyből elutasító, még jó is kisülhet a dologból.

Bak (december 22.- január 20.) - Nincs mese, le kell zárni egy ügyet egyszer s mindenkorra, legyen annak bármi is az eredménye. Ha tovább piszkálja a dolgot, csak rosszabb lesz. Fogadja el, akármi is történt!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Remek napja lesz, mert mindent gyorsan és zökkenőmentesen intéz majd, míg az emberi kapcsolataiban is jó döntéseket hoz. Még egy régi haragosával is sikerül kibékülni.

Halak (február 21.- március 20.) - Vigyázzon, mennyit költ, mert lehet, hogy nagyobb összeg állt a házhoz a közelmúltban, de azt nem lenne célszerű egyből elherdálni. Legyen egy kicsit előrelátóbb, takarékoskodjon!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!