Keszthely

2016.06.02. 13:00

Forgalomkorlátozás a Keszthely Triathlon idején

Keszthely – Hétvégén rendezik meg a Keszthely Triathlon országos bajnokságot és kísérő rendezvényeit.

Keszey Ágnes

Szombaton, az öt és tíz kilométeres, valamint a gyermek futóverseny, a sprint futamok, a camping bringa bajnokság és a kerékpáros felvonulás ideje alatt forgalomkorlátozások lesznek a Balaton-parton és a zámori térségben reggel kilenc óra és délután fél négy között. Több utcában teljes útzárra kell számítani.

Vasárnap, a Keszthely Triathlon középtávú országos bajnokság 70 kilométeres szakaszán reggel nyolc óra és délután fél öt között félpályás, illetve helyenként teljes útzárra kell  számítani a Balaton-parti sétányok - Ady Endre út - Kazinczy út - Mártírok útja - Múzeum út - Szendrey Júlia utca- Deák Ferenc út - Georgikon út szakaszon Keszthelyen, majd a városból kivezető 75. számú főút: Alsópáhoki út - Zalaapáti- Galambok - Dióskáli csomópont között és a 71. számú főúton a Festetics György út- Fenéki út - Csárda út - Római út - Múzeum út - Helikon park útvonalon. A főúvonalakon délután két óráig lesz érvényben a félpályás útzár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!