Keszthely

2017.06.03. 19:39

Szelfi Keszthelyen és balatoni szökőkút

Újabb látványosságokkal bővült a Város napján a keszthelyi Balaton-part.

Keszey Ágnes

Szombat este a Balaton-parton Ruzsics Ferenc adta át az óriásbetűkből álló Keszthely feliratot, mely a szándékok szerint a szelfizők és az egymást fotózok kedvenc helye lesz.

- Alkalmas arra, hogy a kisgyermekek óvó felügyeletünk mellett felmászhassanak rá, az erre járók fényképeket készíthessenek és örökül vigyék magukkal, hol is nyaraltak, hol érezték jól magukat, hol köttetett az első szerelem – mondta a polgármester az óriásfelirat előtt, melyben az sz-t piros szív formálja. A szelfie térbútor átadása után a  Nők a Balatonért Egyesület kezdeményezésére  újraindult a régóta nem üzememlő balatoni szökőkút.

Vetőné Zeke Erzsébet, a szervezet Keszthely térségi elnöke kiemelte:  a látványosság újraindítása a város első írásos említésének 770 éves évfordulóján történt meg. A jubileum  tiszteletére 770 lufi szállt a magasba.  A Város napja rendezvénysorozat szombati programjait Demjén Ferenc koncertje zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!