Keszthely

2016.05.20. 14:39

Több tízmillárd forint támogatás jut Zalába

Keszthely – A területi fejlesztési forrásokból (TOP) 23 milliárd szinte teljesen le lesz kötve Zalában 2017-ig, Keszthely pedig mintegy 4 milliárd forint értékű beruházásra pályázik

Keszey Ágnes

Mindez azon a sajtótájékoztatón hangzott el, melyet Manninger Jenő országgyűlési képviselő, miniszteri biztos és Nagy Bálint, Keszthely alpolgármestere a Széchenyi programiroda vállalkozók által igénybevehető pályázati és finanszírozási lehetőségekről szóló fórumát megelőzően tartott. Elhangzott: a területi operatív programban gazdaság - valamint infrastruktúra, ipari park fejlesztésre, energetikai korszerűsítésre és turisztikai beruházásokra is jut forrás.

- A vállalkozásokat támogató GINOP programban is megjelentek a pályázatok. Arra lesz szükség és fejlesztési biztosként is azt szorgalmazom, hogy a kifizetéseket meg kell gyorsítani - emelte ki Manninger Jenő. A keszthelyi tervekről Nagy Bálint elmondta: ipari park és a zöldterületek fejlesztése, épületfelújítás, energetikai korszerűsítés és gazdaságfejlesztés is szerepel a projektek között.

Címkék#Keszthely

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!