Kultúra

2017.05.22. 18:10

Kulturális forgatag a kanizsai sétálóutcán

Nagykanizsa - Kultúrák találkozóhelyévé alakult át hétfőn a sétálóutca, mely egész héten át felhőtlen kikapcsolódást ígér.

Benedek Bálint

A Kultúr Korzó programsorozat ötlete az Eraklin Táncklub Egyesülettől származik, amely tavaly ősszel szervezett először az Ady utcában található Honvéd Kaszinóval közös rendezvényeket.

- Minden korosztály megtalálhatja a kedvére valót ezen a hangulatossá varázsolt utcán - fogalmazott köszöntőjében Halmos Ildikó, a Honvéd Kaszinó vezetője.

Lekszikov Csaba, az eraklinosok vezetője szerint éppen az a lényeg, hogy a rohanó világban az emberek lelassítsanak egy kicsit, és ha így tesznek, színes programok szerezhetnek nekik maradandó élményt. Dénes Sándor polgármester is ezt tartotta a legfontosabbnak, s megnyitójában kifejezte reményét, hogy a kulturális forgatag magával ragadja a látogatókat.

- Tánc, irodalom, képző- és fotóművészet is megjelenik - tette hozzá. - De megtalálja a számítását az is, aki a jazzt kedveli vagy érdeklődik a tudományok iránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!