Lenti

2017.02.21. 18:45

Közgyűlést tartott a Kertbarátkör Egyesület

Lenti - Kedden a negyedik rendezvényét tartotta a helyi Kertbarátkör Egyesület. Az éves közgyűlésen a tavalyi tevékenységet értékelték és elfogadták az idei programtervet is.

Korosa Titanilla

- Mozgalmas és tartalmas évet zártunk - kezdte Röszler Attila, a szervezet elnöke. - Megtartottuk hagyományos programjainkat, mint a Vince- és a Márton-nap, de több szakmai előadás is gazdagította a kínálatot.

Röszler Attila elnök beszélt az egyesület idei terveiről Fotó: Korosa Titanilla

- Összesen 17 rendezvényt szerveztünk, kettő kivételével mind meg is valósult és részt vettünk társszervezeteink programjain is - folytatta az elnök. - Idén is hasonlóan tervezzük az évet, volt már két előadásunk, egyik a borkezelésről, másik a burgonya termesztésről, de tervezünk továbbiakat is például a kiskerti növények gondozásáról, illetve a növényvédelemről is. Márciusban tartunk borbemutatót kóstolóval, majd ezt követi borverseny, valamint két szakmai kirándulást is megszervezünk tavasszal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!