Nagykanizsa

2014.10.01. 16:35

Bánki Erik: Kanizsán is szükséges a gazdaság fejlesztése

Nagykanizsa - A lakosság érdeke, hogy folytatódjon az a jövőbemutató munka, amely az elmúlt négy évben a várost jellemezte - mondta szerdán Bánki Erik, a Parlament gazdasági bizottságának alelnöke a Fidesz kanizsai tájékoztatóján.

Pásztor András

A politikus elmondta: kívülállóként is látja, milyen fejlődésen ment keresztül a város Cseresnyés Péter vezetése alatt, hiszen megújult az Erzsébet tér, több milliárdos kórházfejlesztés valósult meg és rengeteg munkahelyet sikerült megvédeni, illetve újakat teremteni.

Cseresnyés Péter (balról), Bánki Erik, az Országgyűlés gazdasági bizottságának alelnöke és Dénes Sándor polgármesterjelölt. Fotó: Pásztor András

– Dénes Sándor polgármesterjelölt számíthat Cseresnyés Péterre és a kormányra, melynek feltett szándéka, hogy a következő uniós pénzügyi ciklusban a források 60 százalékát gazdaságfejlesztésre, a vállalkozások versenyképességének növelésére fordítja – mondta Bánki Erik, aki hozzátette: Kanizsa a következő 7 esztendőben 7.5 milliárd címzett támogatást kap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!