Nagykanizsa

2015.07.30. 15:07

Egészségnap Nagykanizsán

Nagykanizsa - Ingyenes szűrővizsgálatok, baleseti szimuláció, kézműves foglalkozás és persze focibajnokság is várta az egészségnap keretében a fiatalokat szerdán a Mindenki Sportpályáján.

Pásztor András

Az egész nap szemerkélő eső miatt ugyan a vártnál kevesebben érkeztek a programra, de a műfüves focipályákon így is négy csapatra való fiatal gyűlt össze, akik körmérkőzéses rendszerben döntötték el, kit is illet az Egészség Bajnoka megtisztelő cím.

A győztes csapat egy hatalmas kosár gyümölccsel és egyéb egészséges finomsággal gazdagodott, amit szinte azonnal fel is faltak újságolta dr. Kaszás Gizella, a Nagykanizsai családsegítő és Gyermekjóléti Központ vezetője, aki elárulta: a nyári programot önerőből, illetve az önkormányzat egészségvédelmi keretéből nyert pályázati forrásból valósították meg.

A foci mellett egyéb programok is várták a fiatalokat, vércukor- és vérzsír mérésen vehettek részt, s az újraélesztést is gyakorolhatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!