Nagykanizsa

2014.10.12. 20:15

MSZP Nagykanizsán: Struktúraváltás kell

Nagykanizsa - Szomorú vagyok az alacsony résztvételi arány miatt – mondta vasárnap este dr. Fodor Csaba, az MSZP polgármesterjelöltje.

Pásztor András

A kanizsai MSZP irodájában nem volt nagy tumultus, dr. Fodor Csaba polgármesterjelölt mellett, csupán néhány képviselőjelölt követte interneten az eseményeket.

Fodor Csaba, Hofstetter Gábor és Gondi Zoltán. Fotó: Szakony Attila

– A pontos eredményeket még nem ismerjük, de komoly reményeink nem lehetnek, a választást megelőző felmérések ugyanis komoly fideszes többségről árulkodtak – mondta dr. Fodor Csaba, aki hozzátette: az alacsony résztvételi arány a kormánypártnak kedvezett, a Fidesz szimpatizánsai ugyanis leadták voksaikat, míg mások tartózkodtak a véleménynyilvánítástól. – Azt mindenképpen látni kell, hogy az egész baloldalnak megújulásra van szüksége, egy olyan szervezeti struktúrát kell kialakítani, amelyben képesek leszünk megszólítani a választópolgárokat és hitelesen el tudjuk mondani nekik, hogy milyen országot, vagy Kanizsáról lévén szó, várost szeretnénk építeni.

Önkormányzati választás - Zala megye

Dénes Sándor lesz az új polgármester Nagykanizsán

Második helyen a Jobbik - Zsíros kenyér és pálinka az irodában

Balaicz Zoltán nagyarányú győzelme Zalaegerszegen

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!