Nagykanizsa

2016.05.05. 12:36

Péntektől visszaáll az eredeti forgalmi rend

Nagykanizsa – Péntektől megszűnik a Zrínyi utcán a kétirányú forgalom. Ez azt jelenti, hogy a Csengery-Zrínyi utca kereszteződésében utóbbi lesz az alsórendű út, azaz kötelező az elsőbbség adása.

Pásztor András

A régi forgalmi rend szerint a Hevesi Sándor Művelődési Központ felé egy irányba közlekedhetnek az Ady utca és a Batthyány utca között csütörtöktől az arra haladók. Az egyirányúsítással párhuzamosan a parkolókat ismét lehet használni ezen az útszakaszon. Fontos változás továbbá az is, hogy Csengery utca lesz a fő útvonal és az Zrínyi utca. az alárendelt szakasz. Ez azt jelenti, hogy aki a Zrínyi utcában a HSMK irányába halad, meg kell állnia a Csengery utca kereszteződése előtt, hiszen a Csengery utcából érkezők élveznek elsőbbséget. A Zrínyi utcából mától ismét lehet balra kanyarodni a Fő út irányába, ehhez a Csengery utcai kereszteződésnél át kell sorolni a bal sávba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!