Nagykanizsa

2006.06.18. 22:00

Szúrós, virágzó csodák

A kétnapos kiállítás keretében a Magyar Kaktuszgyujtok Országos Egyesülete három esztendeje megalakult zalai csoportja mutatkozott be, s a foként kanizsai és letenyei kiállítók jóvoltából a miniatur mammillária fajtáktól a jóval nagyobb carnelia giganteákig, számos szúrós és virágzó érdekességgel - még az Anyósülés gúnynevu tele-tüskés kaktusszal és rokonaival is - találkozhattak a látogatók.

Mórocz Zsolt

A kétnapos kiállítás keretében a Magyar Kaktuszgyujtok Országos Egyesülete három esztendeje megalakult zalai csoportja mutatkozott be, s a foként kanizsai és letenyei kiállítók jóvoltából a miniatur mammillária fajtáktól a jóval nagyobb carnelia giganteákig, számos szúrós és virágzó érdekességgel - még az Anyósülés gúnynevu tele-tüskés kaktusszal és rokonaival is - találkozhattak a látogatók. S akinek a sok csodálatos kaktusz láttán kedve szottyant a gyujtéshez, néhány példánnyal ott helyben megalapozhatta jövobeli kollekcióját.Fotó Szakony Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!