Páka

2017.01.12. 17:55

Megújul a színházterem az egyházközségi bálra

Páka – Több mint négy évtized után jelentős felújítást végeztek az elmúlt napokban a kultúrház színháztermében.

Korosa Titanilla

Megújult a színházterem padlója az elmúlt napokban, a régi, elavult, igencsak megkopott és már-már balesetveszélyes műanyag padlót felszedték és csúszásmentes műgyanta borítást kapott a színházterem. Lukács Tibor polgármester arról tájékoztatta lapunkat, hogy időszerű volt a felújítás, hiszen közel 50 éve koptatták már a padlót a rendezvények alkalmával a mintegy 200 férőhelyes teremben. A beruházást az adósságkonszolidációból kimaradt településként kapott támogatásból valósították meg.

Elvégezték a kivitelezők a padló felújítását. Balra Lukács Tibor

– A legutóbbi felújítás óta is eltelt már 12 év, akkor a színpad újult meg, belső festésre, tapétázásra került sor és a nyílászárókat is kicseréltük – mondta Lukács Tibor polgármester, aki azt is hozzátette: január végén rendezik meg az egyházközségi bált, ami hagyományosan sok érdeklődőt vonz, erre az időpontra tervezik a munkálatok befejezését, az újrafestett székek visszahelyezését és a színházterem teljes rendbe tételét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!