Prémium magazin

2017.06.14. 17:20

Megjelent a Prémium magazin nyári száma

ZALAEGERSZEG Már a negyedik évében jár kiadónk Prémium című exkluzív magazinja, amely sok jeles zalai ember különleges életének, munkájának, szenvedélyének világába nyújt betekintést.

Arany Horváth Zsuzsa

Célunk 2013 óta változatlan: 84 oldalon, modern képvilággal, magazinszerkezettel, minőségi esztétikai megjelenítéssel különleges zalai értékeket, kiemelkedő emberi sikereket mutatunk be, kellemes kikapcsolódást kínálva az olvasmányélményekkel. A nyári lapszámra szándékaink szerint ez fokozottan érvényes, hiszen a nyaralás, pihenés adta szabadidőben is érdemes forgatni.

A címlapon ezúttal zalai honfitársunk fotográfiáját láthatják: különlegessége, hogy a lovászi Csáki Lajos civilben történelemtanár, szenvedélye azonban a fotózás, azon belül is az aktok művészi megjelenítése. Ő maga erről ekképp szólt: „A szépség relatív fogalom, különösen akkor, ha emberekről beszélünk. Egy nő nem feltétlenül attól szép, ha az alakja ideális, inkább kisugárzás szükséges ahhoz, hogy valakit szépnek mondjunk. Tudjon hatni az érzelmekre, elsősorban ez adja meg a nőiességét."

A címlapon Csáki Lajos művészi fotója látható. Keressék a standokon

„Bárhová vet a sorsunk, a szülőföldünkhöz ezer szállal kötődünk. Elszakíthatatlan kapcsolat ez, amelyet az ember a zsigereiben hordoz, és csak akkor veszi észre, hogy egyáltalán létezik, amikor távol kerül a megszokott környezettől. Balázsovits Lajos színművész Nagykanizsán született, de tizennyolc évesen már Budapestre vonzották a világot jelentő deszkák. Később megkísértette Róma, a nemzetközi filmvilág, majd az üzleti siker reménye Németországban, de rövid idő után - mindkét, mások számára talán kihagyhatatlan lehetőséget otthagyva - hazatért." A zalai származású népszerű színművész, színházigazgató a Prémiumnak arról is vallott, hogy jogász édesapja művészi tehetsége inspirálhatta őt a pályaválasztásban.

Griff Bábszínház, A mindentlátó királylány: Fekete Ágnes, B. Szolnok Ágnes és Varga Péter (m.v.). Hátul Kosznovszky Márton

Hagyományos vendégoldalunkon Alotti Nasri, mondhatni világhírű egerszegi szívsebész osztja meg a gondolatait hivatásáról és az emberi élet váratlan fordulatairól.

„Családja támogatására mindig számíthat, tőlük kapja a legtöbb erőt. Dobri Lajos, a megyei lovassport kiemelkedő alakja szigorúságával és következetességével örökre beírta magát a zalai történelemkönyvekbe" - olvashatjuk a 72 éves Dobri Lajosról szóló írásban, amelynek megjelenését a nem mindennapi életpálya előtti tisztelet jeléül Nagykanizsa város támogatta.

Hastánc: Nemesházi Betti az egervári saját gálaműsorban 2013-ban

„Belegondoltak már abba, mit jelent egy órán keresztül felfelé nyújtott karral dolgozni'? Egy maroknyi csapatnak ez az élete. Már persze abban az esetben, ha éppen kesztyűsbáb-produkciót ad elő a zalaegerszegi Griff Bábszínház. Mely technika csak egy a palettán, hiszen az új trendeket követve gyakran élő szereplőként is színre lépnek a bábosok." A zalaegerszegi bábszínház előadásai ma nem hagyhatók ki egyetlen család programjából sem. A bábművészek életébe pillant a zalaegerszegi önkormányzat támogatta írás.

„A zalaegerszegi csupatükör próbaterembe lépve érzéki kép fogad: andalítóan áradó muzsika, amelyre kereken ívelt csípők, keblek, kecses karok, lábak hajladoznak lágyan. Az alakokat fátylak, sejtelmes kelmék ölelik körül, a mozgást csilingelő ékszerek hangja erősíti." Nemesházi Bernadett táncegyüttesét is meglátogattuk, kulisszatitkok után keresgélve.

Vendég: dr. Alotti Nasri

„Egyszerű kiskanizsai - vagy, ahogyan errefelé nevezik: „sáska" gyerekként soha nem gondoltam volna, hogy személyesen vacsorázhatok a spanyol királlyal vagy éppen a néhai Radzsiv Gandhi velem akar utazni a ballon kupolája alatt - mesélte Frédi. - Sőt első kanizsaiként engem ért a megtiszteltetés, hogy találkozhattam Sass-Brunner Erzsébet festőművésszel", mondta a hőlégballon-pilóta, Horváth Ferenc, vagy ahogyan mindenki ismeri, Frédi, aki a Prémiumnak adott interjúban izgalmas utazásra invitálta az olvasóinkat.

Hőlégballon-szenvedély: Horváth Ferenc

Lapcsaládunk elegáns darabja a közönséghez ügyfélszolgálatainkon, bevásárlóközpontokon, benzinkutakon, újságárusokon keresztül jut el 650 forintért (előfizetéssel pedig csupán 500 forint). Működik és elérhető a Prémium lap saját weboldala is: premiummagazin.hu, valamint Facebook-oldala is fellelhető.

Szlogenünk a megtisztelő olvasói érdeklődés nyomán változatlan: „egy lap, amelyet élmény olvasni, s presztízs megjelenni benne".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!