Púder Nélkül

2015.10.30. 12:38

Nincs ötlete, hogy milyen sminkkel dobja fel a napját? Segítünk!

Ünnep, iskola vagy pusztán egy átlagos hétköznap. Nincs ötlete, hogy milyen sminkkel dobja fel a napját? A nagykanizsai kozmetikus és sminkes, Nagy Eszter most segít ebben. Hétről hétre néhány ötlettel, színekkel, tippekkel látjuk el hölgy olvasóinkat.

Benedek Bálint

Ezúttal egy hétköznapi, ám visszafogott sminket választottunk, ebben alkalmi modellünk, Szekeres Anett volt a segítségünkre. Az ősz hangulatához természetes natúr színek illenek, persze fontos, hogy milyen színű a szem, a szemöldök és a haj. Nagy Eszter szerint a hétköznapi sminket minden lány ismeri, és szereti, hiszen könnyedén és gyorsan elkészíthető. A szakember felhívta a figyelmet arra, hogy a hölgyek alapozót ne használjanak, ugyanis az tönkreteszi a bőrt, inkább korrektort vagy a manapság oly' divatos színezett hidratáló krémekkel igyekezzenek ápolni a bőrüket. Örök hiba, hogy a pirosítót a hölgyek rendszerint nem a megfelelő helyre viszik fel, mellyel teljesen elrontják az összhatást. Tipp: a szánkkal "O" betűt formáljunk, s a szem alatti arcdombra kerüljön a festék.

Képeink a folyamatokat örökítették meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!