A régi hagyományos: Sajtos tallér

2017. április 14., 10:00
komment
A régi klasszikusok.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Sajtos tallér

50 dkg liszt

25 dkg vaj

2 dl tejföl

3 kiskanál só

fél csomag sütőpor

 

A krémhez:

20 dkg vaj

30 dkg reszelt sajt (20 dkg füstölt, 10 dkg sima)

 

Összedolgozzuk a tészta hozzávalóit, majd 2 cipót készítünk és vékonyra kisodorjuk. A krémet felezzük el, kenjük rá a tésztára, tekerjük fel, mint egy csigát és tegyük a hűtőbe egy éjszakára hűlni. Másnap vágjuk fel kb. 3 mm vastag szeletekre és süssük aranybarnára 150 fokon, 25 percig.

 

Kalász Istvánné Piroska

Balatonrendes

2017. április 14., 10:00

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...