Reklám

2015.08.27. 05:35

Zalaegerszegen nyitja új könyvesboltját a Libri (x)

Új bolttal bővül a Libri üzlethálózata. 2015. augusztus 26-án nyitja könyvesboltját a Libri Könyvkereskedelmi Kft. Zalaegerszegen.

A 274 négyzetméteren csaknem 32 000 könyvvel, 5400 címmel nyitó új bolt már a 20 év után megújuló, idén tavasszal bemutatkozott Libri arculattal várja az olvasni szeretőket.

Az új üzletbe betérők a megszokott magas minőséggel találkozhatnak, a nyitástól szeptember 2-ig pedig 20% kedvezményben részesülnek minden könyvre és hangoskönyvre. A Libri zalaegerszegi könyvesboltja havonta megújuló akciókkal jelentkezik és természetesen elérhető lesz a  Libri Törzsvásárlói Program is, ami tagjainak akár 10% azonnali kedvezményt biztosít.

A zalaegerszegi Libri pontos címe: 8900 Zalaegerszeg, Stadion út 5.

Az országosan immár 40 könyvesbolttal rendelkező vállalatnak 21 boltra bővül vidéki könyvesbolthálózata. A Libri célja, hogy országos bolthálózatát növelje. További Libri könyvesboltok nyílnak szeptemberben Budapesten a Duna Plazában, Miskolcon, Győrött és Székesfehérváron.

A Libri minden boltjára kiterjedő teljes arculatváltásával először Szombathelyen találkozhattak a vásárlók, a nyári boltnyitásokkal országszerte megismerhetik az új letisztult dizájnt. Az első budapesti könyvesbolt, ami már a megújult arculattal nyitott, a Mammut üzletházban található Libri könyvesbolt volt.

További részletek: Libri.hu/arculatvaltas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!