Rendőrségi

2015.10.01. 16:36

Fának csapódott egy autó Cserszegtomaj határában (frissítve)

Egy sérültet a tűzoltók szabadították ki a járműből feszítővágó berendezés segítségével.

Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Fának csapódott egy személyautó Cserszegtomaj határában, a Sümegi úton. A baleset következtében egy ember megsérült és beszorult a járműbe, őt a kiérkező keszthelyi hivatásos szabadították ki feszítővágó berendezés segítségével, majd adták a mentőknek, akik megkezdték az ellátását.

(fotó: Keszey Ágnes)

FRISSÍTÉS: Csütörtökön este hat óra körül egy Volkswagen Bora személyautó Karmacs felől haladt a Cserszegtomajon átvezető Sümegi úton.

- Feltehetően a sebesség helytelen megválasztása miatt megcsúszott az úttesten és a fának csapódott. Az autóban egy karmacsi és egy zalaegerszegi férfi utazott. Az 1978-as születésű, megyeszékhelyi utas kirepült az autóból, a sofőrt a tűzoltók szabadították ki. Feltehetőleg mindketten súlyosan sérültek - mondta el lapunknak Sznopek Veronika, a megyei rendőrfőkapitányság szóvivője.

Az érintett útszakaszon a rendőrök befejezték a helyszínelést, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

A baleset körülményeit a Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

FRISSÍTÉS (10.02.): Az utas könnyebben sérült, a sofőr csonttöréseket szenvedett a csütörtök esti balesetben.

Sznopek Veronikától, a Zala megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk: a balesetet feltehetően a sebesség helytelen megválasztása okozta, s a járművezető elvesztette az uralmát a gépjármű felett.

Információink szerint a Volkswagen Bora megcsúszott, a fasor felé száguldva érintőlegesen az egyik fa törzséhez ért, majd egy másik fa teljesen szétszakította járművet. A baleset során az utas kirepült az autóból, a vezetőt a tűzoltók szabadították ki: az első és a hátsó ajtót is le kellett vágniuk. Úgy tudjuk, hogy a gépjármű motorját a balesettől ötven méternyire találták meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!