Rendőrségi

2013.03.28. 15:50

Félholtra verte a helyi sütödést Keszthelyen

Keszthely - Súlyos testi sértés miatt kell felelnie annak a 21 éves keszthelyi fiatal embernek, aki egy szóváltás után úgy megvert egy 44 éves férfit, hogy az kórházba került - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Három huszonéves fiatal 2013. március 26-án este 10 óra körül szórakozni indult Keszthelyen, amikor autójukkal behajtottak a forgalom elől elzárt sétáló utcába. Amikor ott meg akartak fordulni, nekiütköztek egy ház falának és megrongálták a klímaberendezést. Mindennek szemtanúja volt a házban lakó helyi sütödés, aki mindezt szóvá tette. A szóváltásból dulakodás majd verekedés lett. Ekkor az egyik fiatal férfi úgy megütötte a 44 éves áldozatát, hogy az életveszélyes sérüléseket szenvedett. Ezután a fiatalok a helyszínen hagyva a vérző férfit, elmenekültek onnan.

Másnap reggel a bántalmazó 21 éves H. Márió önként jelentkezett a Keszthelyi Rendőrkapitányságon és mindenre kiterjedő, részletes beismerő vallomást tett.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya H. Márió ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A férfi szabadlábon védekezik - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!