Rendőrségi

2015.08.01. 06:50

Autók ütköztek az M7-es sztrádán, Becsehely közelében - megindult a forgalom (frissítve)

Becsehely - Több gépjármű csúszott egymásba egy úgynevezett ráfutásos balesetben az M7-es autópályán, Zala megyében, Becsehely közelében.

A település külterületén az M7-es autópályán ráfutásos balesetben egy külföldi rendszámú autó hátulról belecsúszott, az előtte kisbuszt, a trélerén vontató járműbe.

A nagykanizsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, felitatták a kifolyt üzemanyagot, majd eltávolították a forgalmi akadályt képező járműveket.

A balesetben nem sérült meg senki.

Összeroncsolódott mikrobusz M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Becsehely közelében, miután a jármű egy autót szállító vontatmánynak ütközött 2015. augusztus 1-jén. A balesetben senki nem sérült meg. MTI Fotó: Varga György

Felborult utánfutó és autó az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Becsehely közelében, miután a vontatmányának hátulról nekihajtott egy mikrobusz 2015. augusztus 1-jén. A balesetben senki nem sérült meg. MTI Fotó: Varga György

A karambol, valamint a mentési munkálatok akadályozták a sztráda forgalmát, még délelőtt befejezték a helyszínelést és a műszaki mentést az M7-es autópálya zalai szakaszán, így megindult a forgalom az M7-es autópályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!