Sport

2016.09.27. 17:29

A bajnokság hajrája - Véget ért a versenyszezon a hajómodellezőknél

Nagykanizsa - A hajómodellezők újabb, utolsó bajnoki fordulóit rendezték meg a közelmúltban, és természetesen a Canissa Modellező Sportegyesület tagjai is indultak a viadalon.

Kühne László

Az elektromos hajók kategóriáinak képviselői a szlovákiai Révkomáromban adtak egymásnak randevút, és a nagykanizsaiak több értékes helyezést is hazahozhattak.

Boti Ferenc Eco kategóriában szerzett első helyezést, dr. Lekszikov Gábor pedig Mini Ecóban lett hatodik. Mini Hidróban Czimre Attila szintén első lett, míg Lekszikov Gábor hajóját végül ötödikként rangsorolhatták.

A robbanómotoros hajómodellekkel versenyzők Csongrád városában találkoztak és az FSR 15 ccm-esek között Lekszikov Zsolt a fordulóban végül hetedik lett, míg 27 ccm-ben Bonczók Károly a hatodik helyre navigálta be járgányát.

A magyar bajnokság összesítésében Lekszikov Zsolt a 15 ccm-eseknél a nyolcadik, Boti Ferenc a 12. helyen végzett, 27 ccm-ben Bonczók szintén 12. lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!