Sport

2016.11.27. 18:55

A Hévíz bravúros sikere az NB III-ban

Zalaegerszeg - A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjának 17. fordulójában bravúros győzelmet aratott idegenben a Hévíz.

Varga Andor

FC Ajka-Tarr-Andráshida 2-0 (2-0)

Ajka, 200 néző. Jv.: Farkas M.

Andráshida: Horváth M. - Baráth, Balla, Kalamár, Horváth T. - Marsai, Szegleti, Varga (Horváth Dávid, 62.) - Tóth L., Vittman (Kónya, 87.), Horváth Dániel (Bíró, 71.). Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Pál, Szabó Zs.

A tavaly még NB II-es hazaiak esélyesként kezdték a meccset, és már az 1. percben meg is szerezték a vezetést. Az Andráshida nem játszott alárendelt szerepet, de a pontszerzésre nem volt esélye.

Dobos Sándor: Nyilván könnyebb lett volna, ha nem kerülünk hátrányba rögtön a középkezdés után, de ebben a meccsben szempontunkból nem volt több. Helyenként jól és tetszetősen játszottunk, de ezért ebben a sportágban nem adnak pontot.


Videoton II-Hévíz SK 1-2 (1-1)

Székesfehérvár, 100 néző. Jv.: Éreth.

Hévíz: Szekeres - Czibor, Major, Bolla, Rácz - Szi Péter, Szántó - Nedelkó, Fujsz, Polareczki (Tóth G., 92.) - Kovács Gy. Edző: Csáki László.

Gl.: Kovács S., illetve Polareczki (2, az elsőt 11-esből).

Polareczki lő a Hévíz egy korábbi meccsén. Kétszer is betalált  Fotó: archív

A Fejér megyeiek a forduló előtt 4 ponttal előzték meg a Hévízt a tabellán, és négy veretlen mérkőzéssel (közte két siker hazai pályán) a hátuk mögött, esélyesként kezdték az összecsapást. A zalaiak azonban nem ijedtek meg: bátor és fegyelmezett játékkal kétszer vezettek és másodjára meg is nyerték az összecsapást.

Csáki László: Arra törekedtünk, hogy feledtessük a múlt heti kisiklást, és nagyon örülünk, hogy ez sikerült. A mi helyzetünkben mindig csak a 3 pont elfogadható.

További eredmények: Diósd-Tatabánya 0-0, Komárom-Veszprém 0-0, ETO FC- Csepel 4-0, Gyirmót II.-Kaposvár 1-1, Puskás II.-Érd 2-1, III. Ker. TVE-Honvéd II. 2-2, Csorna-Sárvár 0-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!