Sport

2016.09.24. 17:34

Dupla zalai siker a Szuper Ligában

Zalaegerszeg - A tekézők Szuper ligájában a ZTE ZÁÉV női csapata közepes teljesítménnyel is biztosan győzött. A ZTK FMVas férfi együttese Kaposváron megszenvedett a győzelemért.

Zalai Hírlap Sport

A hölgyek a közepes erősségű Tatabánya csapatát  fogadták. A házigazdák gyakorlatilag  az első körben  eldöntötték  a találkozót, jelentős fa előnyre  tettek szert és három meccspontot  begyűjtöttek. A második körben igyekezett  a vendégcsapat, két meccspontot is szereztek, de a zalaiak  fölényes sikerét  nem tudták meg akadályozni.  A ZTE ZÁÉV végül közepes teljesítménnyel is biztosan győzött. Továbbra is pontveszteség nélkül áll  a bajnokságban.   Az Európa Kupáig, viszont még van hová fejlődnie  a csapatnak.  ZTE  ZÁÉV – Tatabányai SC  6:2 ( 3191 : 3030).

A somogyi megyeszékhelyen  remekül kezdte  a találkozót a ZTK FMVas Fehér Z. és Farkas  S. révén két meccspontot szereztek  a vendégek, és több mint 140 fás előnyre tettek szert. A  második sorban beleerősítettek  a házigazdák nyílttá tették  a mérkőzést.  Meccspontok tekintetében beérték  a vendégeket, a  zalaiak fa előnye szerencsére nem  csökkent, a győzelemhez viszont mindenképpen kellett még egy meccspont. Az i-re  a pontot Pintér tette fel, ha nehezen is, de végül hozta a kötelező győzelmet  az egerszegi csapat. Kaposvári Közutasok – ZTK FMVas 3:5 ( 3335 : 3431).

Címkék#teke#sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!