Sport

2015.11.24. 11:43

Egy tucatot lőtt a Berettyó a Göcsej SK-nak

A hazaiak meg sem álltak egy tucat gólig, így a forduló legnagyobb arányú győzelmét könyvelhették el.

Jóna István

MVFC- Berettyóújfalu – Göcsej SK 12-0 (4-0)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok

Jv: Borbás Bottyán Aurél (Viczián M., Hegyesi M.)

Göcsej SK: Balikó, Halmos, Horváth, Borsi, Sámson csere: Schmidt, Bogyó, Nagy, Gerencsér, Szabó, Kottán, Szőke, Major

Gólszerzők: Gál, Stanic (3), Nagy, Klochko (3), Szabó, Dávid, Rábl, Horváth E.(öngól)

Kiállítva: Balikó 10’

A futsal NB I-ben már a második kört kezdték a csapatok. Így a Göcsej SK a többszörös bajnok és kupagyőztes Berettyóújfalu vendégeként lépett pályára hétfőn este. A zalaegerszegi bajnokin egy szoros mérkőzésen mindössze egy góllal tudott csak nyerni a jóval erősebb Hajdú-Bihar megyei csapat.

Az első félidő fele kiegyenlített játékot hozott, mindkét oldalon helyzetekkel. A 10. percben jött a fordulat, amikor a hatoson kívül szabálytalankodó Balikó kapust kiállította a játékvezető. A pillanatnyi zavart kihasználták a hazaiak és megszerezték a vezetést. A Göcsej elvesztette addigi ritmusát és a zalaiak fölé kerekedett a Berettyó. A félidőig még háromszor mattolták a vendég védelmet a hazaiak (4-0).

A második játékrészben nem változott semmi. A Berettyó felszabadultan játszott, míg a Göcsej görcsösen próbált újítani, de ezen a napon semmi sem sikerült Halmoséknak. A hazaiak meg sem álltak egy tucat gólig, így a forduló legnagyobb arányú győzelmét könyvelhették el.

Bagó Gábor: - Jól kezdtünk, aztán a kiállítás teljesen megzavart bennünket és teljesen összeestünk. A hazaiak maximálisan kihasználták a lehetőségeiket és megérdemelten győztek. Hullámvölgyben vagyunk, nehéz ilyenkor bármit is mondani. Hétfőn a szezon egyik legfontosabb mérkőzése következik a Csömör ellen. Mindenképpen nyernünk kell, hogy megragadjunk a középmezőnyben.

A 10. forduló további eredményei:

Rába ETO - Nyírgyulaj KSE 11-4

Swietelsky Haladás VSE       -Aramis SE 5-3

Rubeola FC - Déli Futsal       4-5

Dunaferr DF Renaplin FC -FC VESZPRÉM           5 -0

A Göcsej SK november 30-án 19 órától a Rubeola FC fogadja a Városi Sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!