Sport

2016.12.08. 20:45

Elkezdődött a Csarnok Kupa

Zalaegerszeg - A Városi Sportcsarnokban tegnap elkezdődött és egészen vasárnap estig tart az idei teremlabdarúgó idény kiemelkedő helyi eseménye, a Csarnok Kupa.

Jóna István

A négy nap alatt három korosztályi kategóriában zajlanak a viadalok, de lesznek gálamérkőzések, valamint kiegészítő programok is.

Csütörtökön kora délután az öregfiúk 2-es (45+) kategóriával elkezdődött a Csarnok Kupa teremlabdarúgó torna. Az idén három kategóriában, négy napon keresztül, összesen 64 csapat küzd a végső győzelemért. A rengeteg mérkőzés mellett a szervezők gálamérkőzéseket is beiktattak a programba.

A 45 év feletti öregiúk csatározásában a megyeszékhelyi Ostrom Gumiszerviz bizonyult a legjobbnak
Fotó: Katona Tibor

Pénteken 13 órától Zalaegerszeg-Marosvásárhely testvérvárosi gálamérkőzést rendeznek, majd 18.30-tól a ZTE FC-Rába ETO öregfiúk mérkőzést láthatják a nézők, ahol mindkét oldalon egykori NB I-es kiválóságok lépnek majd parkettre.

Vasárnap, azaz a záró napon pedig szintén a ZTE FC öregfiúk csapata játszik gálamérkőzést, ekkor a Videoton FC öregfiúk csapatával (17.45). Feltehetően mindkét összecsapáson remek teremfocis megoldások és parázs hangulat várható. A gálamérkőzések mellett pénteken és vasárnap a publikum tagjainak pénzdíjas büntetőrúgó versenyt is rendeznek, ahol az öregfiú csapatok kapusainak lehet majd gólokat lőni.

Visszatérve a nyitónapra az öregfiúk 2-es kategóriában hét együttes (Lenti, Körmend, Katafa, Ajka, Zalalövő, Szombathely, Zalaegerszeg) körmérkőzéses rendszerben játszott egymással. A végső győzelmet az Ostrom Guniszerviz szerezte meg, az Öregedett Körmendiek és a Golden Gate Pénzügyi Tanácsadó előtt. (A különdíjasokra még visszatérünk.)

Pénteken az öregfiúk 1-es (34+) kategóriában 20 csapat kezdi meg a küzdelmeket négy csoportban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!