Sport

2014.12.27. 09:05

Évforduló a sportpályákon

2014 utolsó, valamint 2015 első hete következik. A sportkínálat az időszaknak megfelelően visszafogott, de azért aki akar, találhat magának nézni, szurkolni, illetve mozogni valót.

Varga Andor

KEDDEN rendezik meg a zalaegerszegi Városi Sportcsarnokban a Csarnok Kupa teremlabdarúgó torna öregfiúk viadalát. A vetélkedésben 11 csapat vesz részt, melyek délelőtt 10 órakor kezdik a csoportküzdelmeket. Az első elődöntőn 17:40-kor indul a labda, a bronzmeccs 18:14-kor, a finálé pedig 18:31-kor kezdődik a tervek szerint.

SZERDÁN hagyományosan az óév utolsó zalaegerszegi sporteseményeként rajtol a Deák szakközépiskolától a XX. Decathlon Egerszegi Mountain-Man Marathon. A futóversenyen – ahol 3,5-től 40,9 kilométerig négy távon próbálkozhatnak a sportemberek – 9 órakor dördül majd el a startpisztoly.

SZOMBATON a Zalakerámia-ZTE KK élvonalbeli férfi kosárlabda csapata megkezdi az alapszakasz második felét: 19 órától a megyeszékhelyi Városi Sportcsarnokban a Nyíregyházi KK lesz a vendég. A sereghajtó hazaiaknak jó alkalom lenne ez második sikerük megszerzésére, hisz a vendégek csak két hellyel előzik meg őket a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!