Sport

2017.02.21. 17:25

Harcoltak, de a gólokat nem ők lőtték

Zalaegerszeg - Foghíjas csapattal utazott el a Göcsej SK a női futsal NB I 16. fordulójában a Tolna-Mözs csapatához. Az élmezőnyhöz tartozó hazaiak ellen harcos játékkal rukkolt elő a zalai együttes, de a vereséget nem tudta elkerülni.

Jóna István

Brandmission Tolna-Mözs -Göcsej SK Sport 36 8-1 (3-0)

Tolna, 10 néző. Jv: Szabó P. (Tamás L., Domokos).

Göcsej SK: Fábián - Lehota, Marsai, Nagy, Orbán. Csere: Szegedi. Edző: Major Gábor

Gólszerzők: Varga (3), Sydorenko, Folk, Polischchuk, Hodován (2), illetve Marsai.

Orbán Szandra és társai küzdöttek, de ez most kevés volt Fotó: Katona Tibor

Betegség miatt szinte a fél csapat hiányzott a zalaiaknál így csak a tisztes helytállásban bízhattak. A hazaiak a 3. percben vezetést szereztek, de nem tudtak nagyon felpörögni, mert a lelkesen játszó Göcsej rendre kontrákból veszélyeztetett és kapufákig jutott. A félidő második felében még kétszer betalált a Tolna. A második félidő elején Marsai révén szépített a Göcsej, de jött egy végzetes hullámvölgy a játékukban, amit kihasznált a Tolna és öt perc alatt eldöntötte a mérkőzést.

Major Gábor: "Kalapot kell emelnem a lányok előtt, akik maximálisan odatették magukat a mérkőzésen. Nem ismertek elveszett labdát és a testi épségüket is kockáztatták egy-két belépőnél. A második félidőben a hullámvölgyet leszámítva pariban voltunk a Tolnával. Ha ezzel a mentalitással játszottunk volna az előző fordulókban, akkor meglehetett volna a felsőház is."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!