Sport

2017.06.19. 06:25

Horváth Ákos a Zalakerámia-ZTE KK-ban folytatja

Az éjszaka honlapján jelentette be a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabda csapata, hogy megegyezett a volt válogatott Horváth Ákossal, aki egy plusz egyéves megállapodást kötött az egerszegi klubbal.

Kerkai Attila

A 36 esztendős Horváth Ákos a legutóbbi szezonban az újonc Vasas csapatát erősítette. A  fővárosaik ugyan kivívták az NB I A-csoportjában a bent maradást, de később úgy döntöttek, hogy mégsem indulnak az élvonalban.

A távozott Kerpel-Fronius  Balázs (a labdával) helyét is pótolhatja Horváth Ákos (fehérben). Fotó: Szekeres Péter

Horváth Ákos  nem lehet  ismeretlen a zalai kosárlabda barátok előtt, hiszen gazdag játékosmúlt áll mögötte és vendégként számtalanszor lépett már pályára az egerszegi sportcsarnokban. A MAFC, a Sopron, a Kecskemét, a Paks, a Szeged, a Szolnok, a Jászberény és legvégül a Vasas volt az élvonalban a csapata, s mostantól a ZTE KK is ebbe a körbe tartozik.   Bencze Tamás vezetőedző elmondta,  Horváth Ákosra a hátvéd poszton számít, s átlagban 15-20 perc játékidőt szeretne biztosítani számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!