Sport

2015.07.04. 17:26

Jól hajtottak a lövőiek

Nagykanizsa - Szombaton a Csónakázó-tó mellett ezúttal a fogathajtóké volt a főszerep, hiszen a nagykanizsai pályán rendezték a C-kategóriás kettes fogathajtó megyei bajnokság aktuális fordulóját.

Kühne László

Mely több is volt a megyei körnél, hiszen a kategória országos versengésébe is adhatott pontokat a versenyzőknek. Természetesen, mint minden megyei forduló, ez sem kizárólag a zalaiaknak szólt, vagyis érkeztek Zalán kívül még Somogyból és Vasból is a dél-zalai helyszínre. A mezőnyt összesen tizennégy egység alkotta, akik a rekkenő hőségben küzdöttek meg a minél előkelőbb helyezésekért.



Persze, a zalaiak igyekeztek úgy menni, hogy a legjobbak ők legyenek szombaton délután. Nem is kellett csalatkozniuk, különösen a lövőiek voltak elemükben, így bizakodva várhatják a folytatást a nyár folyamán. Bajnoki fordulókat bonyolítanak még Zalakaroson, Szentgyörgyvölgyön és Zalalövőn is.

Megyei kettes fogathajtó bajnokság, nagykanizsai forduló. Eredmények: 1. Lebics István (Zalalövő és Környéke Lovassport Egyesület), 2. Török Gyula (Kanizsa Lovasklub), 3. Szalár Róbert (Zalalövő). Vadászhajtás: 1. Szalár Róbert (Zalalövő), 2. Lebics István (Zalalövő), 3. Pais Béla (Zalalövő).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!