Sport

2015.11.28. 17:35

Két könnyed győzelem

Zalaegerszeg - Kellemes, szerény képességű csapatok ellen javították ki „botlásukat” a Szuper Ligában, a zalai tekecsapatok. Mindkét együttes a tabella hátsó régiójában lévő csapatokat vert fölényesen.

Zalai Hírlap Sport

A ZTE ZÁÉV női csapata a tabella utolsó helyén szerénykedő mindössze  egy győzelemmel rendelkező Dynamic TSK Győr  csapatát látta vendégül. A zalaiak  remekül kezdték a találkozót. Az első sorban dobók biztosan verték ellenfelüket, a három meccspont mellé több mint  száz fás előnyre is szert tettek.

Fotó: Csurgai Anita ZTE Fotó: Pezzetta Umberto

A második körben pályára lépők nyugodtan játszhattak, nem akartak lemaradni társaiktól, újabb három meccsponttal gazdagították csapatukat, és  a fa különbség is tovább nőtt a két csapat között. A magabiztos győzelem úgy született meg, hogy többen  sérülten vállalták  a játékot. Örvendetes, hogy ezúttal a hosszú időn át sérüléssel bajlódó Horváth Katalin volt a zalaiak legjobbja.

(582 fa). ZTE ZÁÉV – Dynamic TSK Győr 8: 0 ( 3319 : 2970).


A ZTK FMVas férfi együttese az újonc Bp. Erőmű ellen lépett pályára. Járfás Szilárd betegség miatt hiányzott, így Fehér László játékos-edző saját magát is betette  a csapatba. Az első  sorban dobók akár csak a  hölgyeknél gyorsan eldöntötték  a  mérkőzést.  A három meccspontot gyorsan bezsebelték, mellette jelentős fa előnnyel adták  át  a társaknak a képzeletbeli váltóbotot. A folytatásban  Kozma Károly gyengén kezdett,  le kellett cserélni. A  helyére lépő Pákai Zsolt derekasan küzdött, de nem tudta megakadályozni a vendég játékos sikerét. Másik két csapattársa biztosan verte ellenfelét. A  házigazdák végül magabiztosan hozták a papírformát.

ZTK FMVas – Bp. Erőmű SE 7:1 (3444 : 3202).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!