Sport

2017.01.28. 11:45

Úszóverseny - Ki tud többet 24 óra alatt?

Zalaegerszeg - A fedett uszodában vasárnap délig tart a III. Dóczi Éva 24 órás Úszás, melyen tíz csapat tagjai gyűjtik a hosszokat.

Varga Andor

A pénteki megnyitón Balaicz Zoltán polgármester köszöntötte a résztvevőket, és az alkalmat felhasználva jó híreket mondott a tervezett uszodaberuházásról. Kiderült: az engedélyes tervek készen vannak, a kiviteli dokumentáció elkészítésére pedig 103 millió forintot nyert a város. Ha ezek három hónap alatt elkészülnek, akkor a polgármester szerint idén alapkőletételre is sor kerül.

A viadal ingyenesen látogatható, a szervezők várják a szurkolókat is

A verseny szervezésébe most beszállt Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány vezetője, dr. Gárdos László elmondta: munkájukban a prevenció is nagy hangsúlyt kap, így nem is volt kérdés, hogy részesei akarnak lenne egy ilyen remek sportrendezvénynek.

A résztvevő tíz csapatot Pataki János ötletgazda és főszervező látta el tudnivalókkal, majd elindult a 24 órás versengés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!