Sport

2015.08.04. 13:06

Megyei Magyar Kupa-rajt

Zalaegerszeg - A labdarúgó Magyar Kupa megyei selejtezőiben is megkezdődnek a küzdelmek, és a már ezen a hét végén. Az 1. forduló párosítása elkészült, az ősszel még két kört biztosan rendeznek, az még nem eldöntött, hogy ezen felül is lesz-e még forduló az idén.

Kerkai Attila

Az MK megyei selejtezőiben az 1. forduló sorsolását már korábban elkészítették, de néhány változás azóta történt tudtuk meg Zámodics Krisztiántól, a Zala megyei igazgatóság versenybizottsága titkárától. A második kört augusztus 19-én, a harmadik fordulót pedig szeptember 2-án rendezik. Az, hogy az idén még hány fordulót rendeznek, ez még nem eldöntött.

A szabályok szerint egy mérkőzés dönt a továbbjutásról, az alacsonyabb osztályban szereplő csapatok a pályaválasztók, kivéve, ha a két mérkőző fél megegyezik a pályaválasztói jog felcserésléről. A találkozókon hosszabbítás nincs, döntetlen esetén az alacsonyabb osztályú együttes a továbbjutó. A megyei I. osztályúak a 3. körig nem kerülhetnek össze, a II. osztályban szereplők pedig a 2. fordulóig.

Az 1. forduló programja. Augusztus 7., 20.00: Zalaszántó- Várvölgy.

Augusztus 8., szombat, 15.00: Végh Farm Pakod - Kehidakustány, 17.00: Böde - Babosdöbréte.

Augusztus 9., vasárnap, 17.30:

Sümegcsehi–Gyenesdiási Kinizsi, Keszthely Milefa–Vonyarcvashegy, Egervár–Lakhegy, Pórszombat– Szerszámsziget-Zalalövő, Andráshida BLSC–Zalacséb, Bárszentmihályfa–Lenti TSZ, Mumor–Rédics, Szilvágy– Ada Nova, Szentgyörgyvölgy –Zalabaksa, Tekenye–Türje, Kustánszeg–Becsvölgye, Csömödér-Kissziget–Páka, Lovászi Bányász–Tormafölde, Vasboldogasszony–Zalagrár Pókaszepetk, Zalaszentlászló–Alsópáhok, Pacsa–Zalaapáti, Zalavár–Sármellék, Karmacs–Rezi Petőfi, Söjtör–Kerámia Tófej, Zalaszántó–Várvölgy, Vindornyaszőlős–Óhid, Alsónemesapáti–Tisza-Ép Sipos Pékség Zalaszentgrót, Csonkahegyhát–Lets Do Itchnoroll Teskánd, Gépalk Salomvár–Police-Ola, Hahót – Pölöske, Pusztaederics– Sportklub Gutorfölde, Zalaboldogfa–Bagod, Kávás–Zalaszentgyörgy, Vaspör–Zalaháshágy, Eszteregnye–Horváth-Méh Kiskanizsa, Zalakaros–Galambok, Murakeresztúr–Semjénháza, Újudvar– Szepetnek, Sormás–Letenye, Petrivente–Znet-Mikronet Becsehely, Bázakerettye– Sava-Borsfa-Borsfa, Szerdahely– Tótszentmárton, Alucsat-Zalaszentbalázs–Felsőrajk, Palin– Gelse Termál, Zalatárnok–AF Páterdomb, Bagola–Molnári, Zalacsány–Cserszegtomaj, Nemesrádó–Nagykapornak, Botfa–Reák-Gép Bak, Kemendollár–Alibánfa, Csatár– Z-Service Zalaszentmihály, Bocfölde–Zalaszentiván, Bajcsa–Nagykanizsa, Sand–Flexibil Top-Zalakomár, Pogányszentpéter–Miklósfa, Sárhida–Olajmunkás Gellénháza, Nagylengyel–Németfalu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!