Sport

2017.02.24. 19:05

Mindegy ki lesz az ellenfél

Andráshida/Hévíz - A labdarúgó NB III-ban szereplő zalai csapatok idegenbe utaznak. Mindketten szombaton 14 órától szerepelnek, a Tarr Andráshida Sárváron, a Hévíz pedig Diósdon.

Kerkai Attila

- Mindenképpen pontot akarunk szerezni, ám hiába van kieső helyen a Sárvár, a télen erősített - mondta el Dobos Sándor, az Andráshida vezetőedzője. - Az elmúlt héthez képest most nem az a gond, hogy nehéz választani a kezdőcsapatot illetően, hanem az, hogy elfogytunk. Marsai és Szegleti eltiltás miatt esett ki, Simonfalvi, Bíró, Horváth D. és Ferencz pedig sérülés és betegség miatt nem biztos, hogy játszani tud. A Sárvár jobb csapat annál, mint ahol a tabellán áll. A nyitányon kikaptunk itthon a Győrtől, most pont vagy pontok kellenének.

 

A Hévíz viszont legyőzte egy hete a Puskás FC II-t, most pedig a szintén kiesőhelyen álló Diósd vendége.

- Minden idénykezdet fontos, ami nekünk jól sikerült, ám számunkra az összes találkozónk nagy jelentőséggel bír - hallottuk Szabó Imrétől, a hévíziek vezetőedzőjétől. - Bent akarunk maradni, a mi szempontunkból mindegy, hogy egy előttünk vagy mögöttünk álló csapattal játszunk. Diósdon is győzni szeretnénk, s amivel a nyitányon sikerült nyerni, hogy nagyon akartuk a győzelmet és egységesek voltunk. Most is ez hozhatja meg a sikert. Sajnos Rácz István eltiltott, Horváth Balázs pedig súlyosnak tűnő sérülést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!