Sport

2016.10.15. 17:31

NB III: Két ellentétes félidőt láthattunk a Hévíz Tatabánya mérkőzésen

A végig szakadó esőben egyértelműen a Hévíz kezdeményezett többet.

Varga Andor

HÉVÍZ- Tatabánya 1-1  /1-0/

Hévíz, 100 néző, vezette: Éreth.

Hévíz: Szekeres – Horváth Ba., Major, Czibor, Rácz – Szi, Horváth Pé. /Szántó 61. perc/ – Horváth Má., Kovács Gy., Nedelkó – Polareczki. Edző: Csáki László

Gólszerzők: Polareczki /33.P./ illetve Kiss K. /56.p.,11-esből/.

A végig szakadó esőben egyértelműen a Hévíz kezdeményezett többet és az I. játékrészben a négy komoly helyzetére a vendégek egy kapufával válaszoltak. Az első félidő legszebb akciója végén Horváth Má. gólpassza után megérdemelten szereztek előnyt a hazaiak.

Szünet után nagyot fordult a játék képe, mert elmaradtak a zöld-fehér lehetőségek és a tatabányaiak birtokolták többet a labdát és egy büntetőből egyenlítettek a küzdelmes találkozón.

A Hévíz a 11. fordulóban is rá jellemző módon kevés gólt kapott viszont szombaton is  csak egyet rúgott az eddigi 7 szerzett gólja után és a II. félidőben elvesztette az addigi dominanciáját, amiben szerepet játszott, hogy a vendégek is sokkal agresszívebbek és motiváltabbak lettek a jó játékvezetés mellett lezajlott meccsen.

Jók: Horváth Ba., Major, Kovács Gy..

Csáki László: – Két ellentétes félidőt láthattunk és nekünk már az első játékrészben el kellett volna döntenünk a pontok sorsát a javunkra. A II. félidőben látottak miatt nem érdemeltünk többet, mint döntetlent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!