Sport

2017.03.23. 20:17

Nem ment a fiúknak - Zalai vereségek a férfi kézilabda NB II-ben

Keszthely/Nagykanizsa - A kézilabda NB II-ben a legutóbbi fordulóban csak a férfi csapatoknak rendeztek fordulót.

Góth Imre

Amit nem vettek túl jól megyénk együttesei, hiszen az N. Izzó és a Keszthelyi GDSE is kikapott.Északnyugati-csoport, férfiak: Tarján SE-Keszthely Georgikon DSE 31-24 (19-9)Tarján, 100 néző. Jv.: Szarka, Tor.Keszthely GDSE: Pádár - Baranyai Zs. 1, Kovarszki 7, Bálványkövi 6, Kisgéci 2, Harnóczi 1, Sasvár 2. Csere: Pádár (kapus), Mayer 2, Szente 2, Dohárszky 1. Edző: Illés Csaba.Gyengén kezdett a KGDSE, és a 8. percre már hatgólos hátrányba kerültek. Kihagyták helyzeteiket és gyengén védekeztek, koncentráltak. A hazaiak kihasználták lehetőségeiket és az első félidőben tízgólos vezetésre tettek szert.

A második játékrész elején hármasával szerezték a gólokat a csapatok, majd a 47. percnél egymás után hatszor bizonyult eredményesnek a Keszthely. Úgy tűnt, szorossá tudják tenni a végjátékot, hiszen az 53. percben 27-20-nél még volt erre esély, de a házigazdák jó védekezésükkel megőrizték előnyüket és megérdemelten nyerték a mérkőzést.Jók: Kovarszki, Bálványkövi.Délnyugati-csoport, férfiak: N. Izzó SE-Mecseknádasdi Spartacus 26-29 (9-12)Nagykanizsa, 50 néző. Jv.: Antal, Antalné.Izzó SE: Zsobrák Z. - Gilitsch 1, Kiss G. 6, Vadász 1, Jónás 10, Füle 3, Babati. Csere: Dencs (kapus), Bátor 2, Metzger 2, Tompek 1, Molnár L., Lassú, Pesti. Edző: Takács Balázs.A mérkőzést a Mecseknádasd kezdte jobban, a hazaiakat pedig számos kiállítással büntették, ezt pedig az Izzó SE a játékával nehezen tudta ellensúlyozni. A

vereségben vastagon közrejátszott, hogy sok volt a kihagyott ziccer, melyek megbosszulták magukat. Ezúttal a kanizsaiaknál a kapusteljesítmény sem volt a legjobb, így pedig nem is lehetett más a vége, mint hogy az Izzó elveszítette a mérkőzést. Összességében sok volt a kiállítás és a hiba kanizsai oldalon, így az Izzó SE férfi NB II-es kézilabdázói ki is kaptak hazai bajnoki mérkőzésükön.Jók: Jónás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!