Sport

2017.04.27. 17:20

Súlyemelők Göcsej Kupája

Zalaegerszeg - Szombaton rendezi meg a ZTE Súlyemelő Klub a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban a 47. Göcsej Kupát.

Kerkai Attila

A ZTE SK a Magyar Súlyemelő Szövetséggel közösen bonyolítja le a viadalt, annál is inkább, mivel ezúttal nem csapatversenyt takar a lassan öt évtizedes múltra visszatekintő viadal, hanem kiemelt egyéni versenyt. Éppen ezért válogatott sportolók is indulnak az eseményen, s mint megtudtuk, mellettük Takács Mária, a MSSZ igazgatója (33 világbajnoki és 32 Európa-bajnoki érem birtokosa, 14-szeres magyar bajnok) is az indulók között lesz. A Göcsej Kupa női versenye 14, a férfiaké 16 órakor kezdődik.

Szombaton délelőtt pedig területi minősítő egyéni súlyemelő versenyt tartanak azonos helyszínen 10 órától. A versenyen közel hatvan sportoló méretteti meg magát, a ZTE SK mellett többek között a Haladás VSE, a BKV Előre, a MAFC, a Vállalkozók SE, a Tiszaújváros és a Kecskemét is indít versenyzőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!