Sport

2017.04.01. 07:35

Zalai sportműsor - a jövő hét kínálatából

Ezeken a meccseken, versenyeken szurkolhatunk jövő héten a hazai csapatoknak.

Zalai Hírlap Sport

ÁPRILIS 4., KEDD

FUTSAL A női NB I-es rájátszás alsóházában nagyon fontos meccs következik a Göcsej SK együttese számára: 18.45-ös kezdéssel a sereghajtó Airnergy FC otthonában lép pályára az egerszegi csapat.

ÁPRILIS 6., CSÜTÖRTÖK

KOSÁRLABDA A férfi NB I A középszakaszának felsőházában a 2. forduló következik, amelynek keretében a Zalakerámia-ZTE FC 18 órától a Szolnoki Olaj KK-val küzd meg idehaza.

A női NB I A-ban a negyeddöntős párharcokkal elkezdődik a rájátszás. Az alapszakaszban hetedik helyen végzett ZTE NKK a második Uniqua Sopront kapta ellenfélként, és az egyik fél második sikeréig tartó sorozatot a bajnoki címvédő otthonában kezdi, este hat órakor.

ÁPRILIS 7., PÉNTEK

KÉZILABDA A férfi NB II Délnyugati csoportjában a Nagykanizsai Izzó SE 19 órai kezdéssel a Rinyamenti KC-t látja vendégül.

ÁPRILIS 8., SZOMBAT

LABDARÚGÁS A megyei bajnokság I. osztályában ezen a hétvégén szabadnapos a Csács NSE. A szombati párosítás (mind 15.30): Lenti-Teskánd, Csesztreg-Zalakomár, Türje-Gyenesdiás, Nagykanizsa-Gellénháza.

SAKK A fővárosban, a Benczúr Hotelben rendezik meg a hétvégén az NB I-es sakk csapatbajnokság utolsó két fordulóját. Az első napon 15 órától a 8. kört bonyolítják le: a zalai csapatok közül a bajnoki címre hajtó Aquaprofit-Nagykanizsa TSK a szombathelyi Haladás, a bennmaradásért küzdő Zalaegerszegi Csuti-Hydrocomp SK pedig a Pénzügyőr ellen játszik.

TEKE A férfi Szuperliga 21. fordulójában 14 órakor kezdődik a Salgózd TK-ZTK-FMVas mérkőzés.

ÁPRILIS 9., VASÁRNAP

KÉZILABDA A férfi NB II Északnyugati csoportjában 16 órai kezdettel az ETO-SZESE Győr II. látogat a Keszhelyi Georgikon DSE otthonába.

KOSÁRLABDA A férfi NB I A középszakaszának felsőházában a Zalakerámia-ZTE KK az alapszakaszgyőztes Alba Fehérvár otthonában lép fel. A mérkőzés 18 órakor kezdődik.

A női élvonal rájátszásának negyeddöntős körében másodszor találkozik a ZTE NKK és a Sopron. A helyszín ezúttal a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok, a kezdési idő pedig 17 óra.

LABDARÚGÁS Az NB II 28. fordulójában a ZTE FC 18 órai kezdettel a Soroksár SC-t fogadja. A vendégek az élmezőnyhöz tartoznak, a zalaiak pedig oda törekednek.

A női NB II 16. fordulójában a ZTE FC a Sopron vendége lesz 14 órai kezdettel.

A megyei I. osztályban folytatódik a 22. forduló (15.30): Kiskanizsa-Pókaszepetk, Zalalövő-Szepetnek, Semjénháza-Zalaszentgrót.

SAKK Záró forduló az NB I-es csapatbajnokságban 10 órai kezdettel a fővárosi Benczúr Hotelben. A zalai vonatkozású meccsek: Nagykanizsa-Diósgyőr, Csuti-HASE.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!