Sportvilág

2014.08.27. 15:28

Michael Schumacher felesége mosolyog a világra

Már második lovas eseményen kapják lencsevégre Corinnát - szerencsére mosollyal az arcán.

Tajthi Andrea

Michael Schumacher odaadó felesége Caen-ben, Franciaországban tűnt fel a Wolrd Equestrian Games második napján, mint nagykövet. Ez a verseny a lovasok elsõ olyan megmérettetése, melyen kvalifikálhatják magukat a 2016-os olimpiára.

A versenyzők között van többek között II. Erzésbet brit királynő legidősebb unokája, Zara Philippis lovastusázó is.

Corinna mögött nehéz hónapok állnak, ám nem esett nehezére kifejezni támogatását a versenyen. "Nem nehéz támogatni egy olyan dolgot, mely közel áll a szívünkhöz, az állatok pedig közel állnak az én szívemhez. A lovak részei az életemnek, még ha csak amatőr szinten is. Csapatot alkotni a lovaddal az egy nagyszerű dolog, és nagyon örülök, hogy hivatalos nagykövete lehetek az Alltech FAI World Equestrian Games 2014-nek. Nagyon várom, hogy megnézhessem ezeket az elsőosztályú versenyeket."

A 45 éves Corinna maga is lelkes lovas, az elmúlt hónapban saját rancsukon rendezett western lovas eseményen jelent meg először nyilvánosan, férje, Michael balesete óta. Már akkor bizakodásra adott okot derült kedve, ezen kívül Schumi menedzser/szóvivőjének, Sabine Khemnek is megköszönte segítségét. Corinna a sajtónak megerősítette, hogy Michael Schumacher állapota javuló tendenciát mutat.

Így idézi őt a német Neue Post magazin: "Javul, persze lassan, de javul." A hírek szerint Darko Chudy és Vedran Deletis horvát orvosok, akik a forradalmi mikrochip beültetés technikát fejlesztették, felajánlották segítségüket. Úgy hiszik, egy ilyen mikrochip segíthet a Forma-1-es legendának ismét járni és beszélni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!