Filmbeli, emberi vonásaikról

2017. április 28., 17:15 szerző: Zalai Hírlap
komment
Vaspör - A pályázathoz mellékelt képük címe a lap programjától függetlenül is a "Mindenki" volt, jelzik a vaspöri írást és fotót beküldők a levelükben.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Ugyanis 2015 karácsonyán, az egyik legjobban sikerült karácsonyi ünnepségen, a műsor záróképéről készült. E cím jelentős mértékben enged asszociálni az azonos című, nemzetközi sikerű kis filmre, hiszen kis közösségünk magán viseli a közösségépítés jelentős számú, a filmben is megjelenő vonását.

A két évvel ezelőtti emlékezetesen bensőséges falusi karácsony

Vaspör 367 lelkes település, 367 lelkes ember, 367 egyéniség, 367 lélek. Mindannyiunk számára fontos a közös karácsony. Szent karácsony a szeretet születése az Isten-ember kapcsolatban, ami akkor teljesül be, ha kiteljesedik az ember-ember kapcsolat. A szeretet jegyében cselekedve, összefogással jobbá tehetjük a világot, az országot, jobbá tehetjük Vaspört. Hajrá Magyarország!

Hajrá Vaspör!

Harminchét község szerepel

Szombaton lezárul az Összetartozunk pályázatunkon résztvevő falvak bemutatása. Örömteli, hogy 37 település jelentkezett az akcióra. A legjobb közösségi pillanatokat kerestük, s a pályázatok valóban közösségi rendezvényekről szólnak. Most az olvasókon a sor, hogy a szombati Zalai Hírlap 5. oldalon található szavazószelvény kitöltésével, postán május 12-ig szavazzanak. (Addig minden másnap megtalálhatják a szavazószelvényt.)

Online szavazásunk, melyet a zaol.hu oldalán vehetnek igénybe a szavazók, május 2-20-ig tart, ahol 1 nap 1 valós e-mail címről 1 szavazatot adhatnak le.

A szavazatok összesítése után az 1 millió forint értékű fődíjat és a különdíjakat május 23-án ünnepélyes keretek közt adjuk át.

 

Zalai Hírlap

2017. április 28., 17:15 szerző: Zalai Hírlap

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...