Vonyarcvashegy

2014.08.21. 18:03

Ismét a szőlő, a bor, a gasztronómia és a szórakozás Vonyarcvashegyen

Vonyarcvashegy - A nyári borfesztiválok után, a szüreti időszak előtt ismét egy színes programmal várják a vendégeket a zalai községben: csütörtökön este kezdődött és vasárnap estig tart a VIII. Bor- és csemegeszőlő fesztivál.

Keszey Ágnes

- Vonyarcvashegy mindig is szőlőtermelő, bortermelő hely volt, ezért az éves rendezvénynaptár tervezésekor mindig arra törekszünk, hogy a gyökereinkhez nyúljunk vissza, éltessük a hagyományokat. A mostani ugyan nem borfesztivál, hanem a kétfajta szőlő tiszteletére rendezett hagyományőrző ünnep, persze a finom borokat is meg lehet ízlelni - mondta el Illésné Major Julianna, a Művelődési Ház Igazgatója.

A Bor-és csemegeszőlő fesztiválon a zamatos borok mellett ínycsiklandó ételek és kézműves remekek várják a nyár végén a vendégeket, a helyieket és a környékbelieket. Délutántól estig pedig minden hazai és nemzetközi fellépők zenés-táncos műsorain, koncerteken és utcabálokon szórakozhat a közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!