Zalaapáti

2015.10.02. 14:36

Elütötték a kutyát, eltűnt, most keresik

Pacsa - Szeptember 29-én, kedden déltájban elütöttek egy zsemleszínű labradort Zalaapáti és Pacsa között, a dióskáli bekötőút környékén. A kutya elpusztult, az autóban pedig sokmilliós kár keletkezett.

Varga Lívia

A Bogáncs Állatvédő Egyesülethez beérkezett információ szerint a halott állat nem volt egyedül, társa, egy német juhász kölyök a baleset után ott ült mellette, őrizte, ám mire az állatvédők kiértek a helyszínre, mindkét kutya nyomtalanul eltűnt. Azóta – elmondásuk szerint – Szentpéterúron élő gazdáik sem tudnak az ebekről semmit.

Az állatvédők kérik, hogy aki látta, mi történt vagy bármiféle információja van  az elütött labrador és a német juhász hollétéről, jelezze a Bogáncs Állatvédő Egyesületnél a 06/30/424-35-79-es számon vagy hívja a Zala Megyei Állatvédelmi Járőrszolgálatot a 06/30/21-52-641-es számon, akár név nélkül is. A labradorban biztosan volt chip.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!