Zalacséb

2015.08.01. 18:29

Fúvósok toborozták a zalacsébi falunapi közönséget

Zalacséb - A zalacsébi kulturális közalapítvány és az önkormányzat szervezésében 20. alkalommal rendezték meg szombaton a falunapot, amely vasárnap is folytatódik.

Arany Horváth Zsuzsa

Fotó: Katona Tibor

Az események még pénteken este éjszakába nyúló túrával kezdődtek, ami egyre népszerűbbé vált az évek során. A résztvevők végigjárják a környező dombokat, völgyeket, miközben mókás feladatokat oldanak meg, tudtuk meg a közalapítvány elnökétől, Rajnai Barbarától.

A szombati programra délután fél négykor a zalaegerszegi fúvósok invitálták a zalacsébieket, akiket többek között a Csébi csajok, a CSÉ-bitangok  szórakoztattak. Az 500 főnél több lakost számláló község számára Gál József ír színdarabot, amelyet lelkes színjátszók adnak elő. Az est folyamán a tombolasorsoláson egy kerékpár is gazdára talált, amelyet a rendezvénysátor "mennyezetére" kötve tarthattak figyelmük alatt a mulatozók.

Vasárnap aratóverseny, fűnyírós traktorverseny és erős emberek megmérettetése folytatta a falunapi vigalmakat. Az érdeklődők fotótárlat segítségével idézhették fel az elmúlt húsz esztendő eseményeit.

Címkék#Zalacséb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!