Zalaegerszeg

2015.11.24. 18:17

Adománygyűjtést szervez a Jobbik

Zalaegerszeg - Ismét meghirdette karácsonyi adománygyűjtő akcióját a Jobbik zalaegerszegi ifjúsági tagozata, december 23-áig várják a felajánlásokat.

Varga Lívia

A megyeszékhelyi szervezet  harmadszor csatlakozott a párt országos akciójához, mondta el  sajtótájékoztatóján Stummer Attila, az ifjúsági tagozat elnöke, kiemelve: a Tiszta szívvel elnevezésű kezdeményezés révén tavaly közel negyven egerszegi családhoz jutottak el.

– Olyanokon segítünk, akik szociálisan rászorultak, családtagjaikat ápolják vagy egyedül maradtak az ünnepekre. S olyan család is van a látókörünkben, ahol mindkét szülő dolgozik, mégis segítségre szorulnak.

A tagozat – a tavaly szép számban összegyűlt önzetlen felajánlásból kiindulva – idén is kéri azok segítségét, akiknek módjában áll gyümölcsöt, tartós élelmiszert felajánlani. Az adományokat kedden, pénteken, szombaton 9 és 12 óra között, szerdán pedig 17 és 19 óra között adhatják le Zalaegerszegen, a Jobbik Ady utcai irodájában. De ha kell,  el is mennek érte.

– November 28-án  a piacon, december első két szombatján pedig a Dísz téren leszünk, mindkét helyszínen teát  osztunk. S az ünnepek közeledtével szívesen segítünk a rászorulóknak bevásárolni vagy fát hasogatni is – hangsúlyozta Stummer Attila, hozzátéve: a Jobbik fiataljai Nagykanizsán, Lentiben, Keszthelyen, s várhatóan Zalalövőn és Letenyén is megszervezik az adventi gyűjtést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!