Zalaegerszeg

2014.07.30. 15:55

Leállt az MR a Zala Megyei Kórházban

Zalaegerszeg - Augusztus 2-ától előreláthatólag két hónapra leáll a megyei kórházban az MR-diagnosztika.

Arany Gábor

Dr. Oroszlán Tamás stratégiai igazgató arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy az intézményben zajló beruházás miatt elkezdődik az MR-diagnosztikai épület elbontása, és a berendezés az építkezéssel járó mágneses zavaró hatások miatt sem működtethető tovább.

A tervek szerint szeptember 30-ig a járóbetegek MR-diagnosztikai vizsgálatát a Zárda utcai magán egészségügyi központban végzik el a korábbi előjegyzéseknek megfelelően. Az ottani korlátozott helyre tekintettel azonban pontos megjelenést kérnek. Ha a beteg közlekedési vagy egyéb okból hosszabb időt kénytelen eltölteni a vizsgálat előtt, akkor a kórház főépületében a földszinti büfénél várakozhat. Azok, akik a betegszállító szolgálattal érkeznek, a belgyógyászat ambuláns helyiségeiben várakozhatnak és a kórház személyzete segíti őket majd az MR megközelítésben. A fekvőbetegek, illetve a speciális vizsgálatok esetében a kaposvári és szombathelyi kórházban kerül sor az MR-diagnosztikára.

A stratégia igazgató kihangsúlyozta, minden beteg megkapja a megfelelő ellátást, s biztosítják ennek a folyamatosságát, de váratlan helyzetek előfordulhatnak, ezért türelmet és megértést kérnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!