ZTE FC

2015.01.06. 15:40

Sokat utazik a ZTE FC - Előkészületi meccsek Lendvától Ritzingen át Pápáig

Zalaegerszeg - A ZTE FC labdarúgói hétfőn elkezdték a felkészülést a tavaszra. Az első napokban még a ráhangolódáson van a hangsúly, de közben az edzőmérkőzések programja is kezd kialakulni.

Kerkai Attila

Megkezdődött a csapat felkészülése a tavaszra. A héten több próbajátékos érkezhet a csapathoz, és már itt edz Skriba Máté, aki a Haladás játékosa, s két hétig kapott engedélyt, hogy a zalaiakkal készüljön. Szakály Attila szintén a Haladás játékosa, és mint jeleztük, vele és klubjával is megegyeztek – a labdarúgó szerdán írhat alá a kék-fehérekhez.

Közben alakul a felkészülési mérkőzések programja is, bár a tervezett menetrendben akadnak még „üres" napok. Ami biztos, hogy jövő szerdán Lendván a Bajnokok Ligájában az ősszel a csoportkörig jutott NK Maribor ellen kezd a ZTE FC. Annyi megállapítható, hogy a zalai drukkerek – legalábbis a jelen tervezet szerint – nem nagyon látják majd játszani a csapatot a felkészülés alatt.

A már lekötött találkozók menetrendje és a tervezett játéknapok. Január 14. (15.30): NK Maribor–ZTE FC (Lendva). Január 17.: egyeztetés alatt. Január 21.: egyeztetés alatt. Január 27. (19.00): ASK Horitschon–ZTE FC (Ritzing). Január 28. (16.00): Drassburg–ZTE FC (Ritzing). Január 31.: egyeztetés alatt. Február 7.: Lombard FC Pápa–ZTE FC (Pápa). Február 14.: egyeztetés alatt.

Az NB II tavaszi idénye február 21-én indul, természetesen akkor, ha az időjárás is engedi. A ZTE FC a tavaszi nyitányon a Békéscsaba együttesét fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!