Még a lopás estéjén elfogták a 14 éves rablólányt Keszthelyen

Csütörtök este egy ismeretlen személy hátulról fellökött egy asszonyt Keszthelyen és letépte a táskáját. A rendőrség nem sokkal később elfogta a tettest, s mint kiderült: az elkövető egy 14 éves helybeli lány volt.

zaol.hu

Csütörtökön este, egy akkor még ismeretlen személy a keszthelyi Múzeum utcában hátulról fellökött egy helybeli asszonyt, majd a válláról letépte táskáját és magával vitte.

A bejelentést követően a rendőrség azonnal megkezdte az elkövető felderítését. Az elsődleges intézkedések során a Keszthelyi Rendőrkapitányság járőrei még az este folyamán ellenőrzés alá vontak egy tizenhárom éves keszthelyi lányt, akinek jobb lábán lévő zoknijából előkerült 14 ezer forint. A lány a rendőrök kérdésére  elmondta, hogy a pénzt egy helybeli lánytól kapta, aki azt az este folyamán a Múzeum utcában egy nőtől erőszakkal vette el, melyet ő végignézett.

Nem sokkal később a rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható tizennégy éves helybeli lányt, aki ellen - egyidejű őrizetbe vétel mellett - rablás megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást - tájékoztatta portálunkat Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!